Kutatási adatlap

Zöldségekből készült párlatok vizsgálata

A kutatás leírása

Az érzékszervi tulajdonságokra irányuló vizsgálatok egyre nagyobb jelentőséget kapnak az élelmiszerek minősítésében. E cél megvalósítása érdekében vizsgáljuk a zöldségekből készült párlatok minőségének, fejlesztésének lehetőségeit, módszereit zöldségpárlattal készült bonbonok példáján keresztül.

Időtartam

2019. október - 2021. április

Források

  • BGE Kutatási Alap

Kutatásvezető

  • Lenkovics Beatrix
    2019. október 1 -
    2021. április 30

Kutatás résztvevői

Lugasi Andrea
Fekete-Frojimovics Zsófia
Hidvégi Hedvig
Magyar Norbert
Tóthné Czibi Brigitta

Résztvevő BGE szervezeti egységek

  • KVIK

Külső partner intézmények

  • Nincsenek külső partnerek a kutatásban

Tárgyszavak
Tudományterületek
Turizmus