Kutatási adatlap

Az ökológiai termesztésből származó élelmiszerek ismertségének és fogyasztásának kérdőíves vizsgálata a magyar fogyasztók körében

A kutatás leírása

A kutatás célja, hogy felmérje a magyar fogyasztók biotermékekkel kapcsolatos fogyasztói szokásait, illetve annak változását. A kutatás során meghatározásra kerülnek a fejlődés jelenlegi üteme, az éritett célcsoport(ok), valamint a fogyasztók motivációi.

Időtartam

2022 - 2024

Források

Kutatásvezető

  • Lugasi Andrea
    2022. január 1 -
  • Soós Gabriella
    2022. január 1 -

Kutatás résztvevői

Ujj Apolka
Drexler Dóra
Györéné Kis Gyöngyi

Résztvevő BGE szervezeti egységek

  • KVIK

Külső partner intézmények

  • Nincsenek külső partnerek a kutatásban

Tárgyszavak
ökológia gazdálkodás
fogyasztói magatartás
tápanyag-összetétel
Tudományterületek
Fenntarthatóság

Eredmények

publikáció, konferenciaelőadások
vendéglátó vállalkozások
A kutatáshoz kapcsolódó publikációk