Kutatási adatlap

Zöldségekből készült párlatok vizsgálata

A kutatás leírása

Az érzékszervi tulajdonságokra irányuló vizsgálatok egyre nagyobb jelentőséget kapnak az élelmiszerek minősítésében. E cél megvalósítása érdekében vizsgáljuk a zöldségekből készült párlatok minőségének, fejlesztésének lehetőségeit, módszereit zöldségpárlattal készült bonbonok példáján keresztül.

Időtartam

2019. október - 2021. április

Források

  • BGE Kutatási Alap

Kutatásvezető

  • Lenkovics Beatrix
    2019. október 1 -
    2021. április 30

Kutatás résztvevői

Lugasi Andrea
Fekete-Frojimovics Zsófia
Hidvégi Hedvig
Magyar Norbert
Tóthné Czibi Brigitta

Résztvevő BGE szervezeti egységek

  • KVIK

Külső partner intézmények

  • Nincsenek külsÅ‘ partnerek a kutatásban

Tárgyszavak
Tudományterületek
Turizmus
E_CORE_WARNING Error in file »Unknown« at line 0: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'php_pdo_sqlsrv_74_ts_x86.dll' (tried: C:\php\php749\ext\php_pdo_sqlsrv_74_ts_x86.dll (%1 is not a valid Win32 application.), C:\php\php749\ext\php_php_pdo_sqlsrv_74_ts_x86.dll.dll (The specified module could not be found.))