Kutatási adatlap

Táplálkozási szokások és fizikai aktivitás felmérése a BGE hallgatói körében

A kutatás leírása

A kutatás célja a Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatói körében a táplálkozási szokások, kiemelt élelmiszercsoportok fogyasztási gyakoriságának felmérése, tápanyagok beviteli értékek meghatározása, továbbá a hallgatók mindennapos fizikai aktivitásának vizsgálata, egyrészt egy szemikvantitatív élelmiszerfogyasztási gyakorisági kérdőív (SQFFQ), másrészt egy fizikai aktivitást mérő kérdőív (IPAQ) segítségével.

Időtartam

2020 - 2022

Források

Kutatásvezető

  • Lugasi Andrea
    2020. január 1 -

Kutatás résztvevői

Résztvevő BGE szervezeti egységek

  • KVIK

Külső partner intézmények

  • Semmelweis Egyetem, Egészségtudományi Kar

Tárgyszavak
táplálkozási szokások
tápanyag-bevitel
fizikai aktivitás
covid
Tudományterületek
Fókuszterületektől eltérő

Eredmények

publikáció, konferenciaelőadások