Kutatási adatlap

BGE hallgatók táplálkozási szokásainak felmérése

A kutatás leírása

A BGE hallgatók táplálkozási szokásainak és fizikai aktivitásának felmérése, tápláltsági állapotuk meghatározása, tanácsadás kidolgozása

Időtartam

2020 - folyamatban

Források

  • részben (a 2020-21-es kutatásokat támogatta a korábbi Fenntartható Vendéglátás Kiválósági Központ)

Kutatásvezető

  • Lugasi Andrea
    2020. január 1 -

Kutatás résztvevői

Kovács Annasára
Bíró Lajos

Résztvevő BGE szervezeti egységek

  • KVIK

Külső partner intézmények

  • Nincsenek külső partnerek a kutatásban

Tárgyszavak
tápanyag-bevitel
fizikai aktivitás
élelmiszerfogyasztási gyakoriság
tápláltsági állapot
Tudományterületek
Fókuszterületektől eltérő

Eredmények

publikációk, konferenciaelőadások, tanácsadás
A kutatáshoz kapcsolódó publikációk